Исак Лазами

Историја

10 мај, 2018 1009 B csv 109370302a03e642f4fb1c3066ca6769

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП „КОМУНАЛЕЦ “ ГОСТИВАР

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.200.000, оо денари", 2016 2026,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, 400 м2 Гостивар 1992 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, -, 350 м2 Гостивар 2016 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "400.000, оо денари", Шевролет- епика 2007/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, оо денари", Фолксваген-Лупо 2002/2014, Стекнување со договор за купопродажба