Фатмир Ејупи

Историја

07 февруари, 2019 2.27 KB csv e22110a2dbd909bb9b873b8e9a668f75

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Завод за рехабилитација на деца и младински„Топански Поле“ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "0, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, -, Халк банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "700.000, 00", 2016 2026,

Други приходи, Имот на родители, Пензија, "13.000, 00", месечно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, "300.000, 00", 2.000 м2 - 2008 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "1.000.000, 00", 1 ха с.Студеничани 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "1.000.000, 00", 3 ха - - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, "5.000.000, 00", 300 м2 с.Студеничани 1990 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.000.000, 00", 80 м2 - - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "300.000, 00", 1 ха - 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.000.000, 00", 50 м2 Скопје 2005 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00", Нисан Терано 2 2001/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "80.000, 00", Голф 3 1995/2014, Стекнување со договор за купопродажба