Ардијан Муча

Историја

07 февруари, 2019 1.60 KB csv 79647caa7e21b54ec1dca2b92b958025

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП „Паркови и зеленило“ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "143.000, оо денари", НЛБ Тутунска банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "150.000, оо денари", Прокредит Банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "345.000, 00", Комерцијална банка 2018, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.152.325, оо денари", 2018 2025,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "5.000.000, оо денари", "150 м2 Чаир, Скопје 1960 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "4.000.000, оо денари", 94 м2 Скопје 2013 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.073.325, 00", "91 м2 Чаир, Скопје 2018 -", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "13.000, оо Евра", Фолсваген Џета 2012/2015, Стекнување со договор за купопродажба