Седад Рушани

Историја

06 март, 2018 886 B csv 12e877d130db1d32aed6541daa671df0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКП Мирмбајтја - Желино

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, /, НЛБ Тутунска банка /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, /, Стопанска банка /, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Овошна градина, "9.210.311, 00 денари", 1.000 м2 село Требош - 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "73.680, 00 денари", Даеву Матиз 1999/-, Стекнување со договор за купопродажба