Кристина Христова

Историја

02 октомври, 2017 2.50 KB csv 658e13c9c983a31e17df60e5c5ffad56 спореди
03 април, 2016 2.50 KB csv 2f87ebb839de2571e989933d7d7357f8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Фонд за здравствено осигурување на Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 480.000, 00", Стопанска банка АД Скопје 2012, Стекнување со договор за купопродажба

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 1.654, 00", НЛБ Тутунска банка АД Скопје 2005, Стекнување со наследство

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "2.034.000, 00 денари", 2005 15 години,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "2.468.000, 00 денари", 2013 19 години,

Други приходи, Имот на брачен другар, Дивиденда, "1.500, 00 денари", од 2009 (годишно),

Други приходи, Имот на брачен другар, Повремен надоместок, "30.000, 00 денари", од 2010 (годишно),

Други приходи, Личен имот, Повремен надоместок, "16.000, 00 денари", 2014,

Недвижен имот, Заеднички имот, Градежно земјиште, "2.600.000, 00 денари", "600 м2 Бардовци, Скопје 2005 1/1", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан со подрум, "3.811.000, 00 денари", 71 м2 со 11 м2 Скопје 2013 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан со подрум, "3.811.000, 00 денари", 72 м2 со 12 м2 Скопје 2005 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Заеднички имот, Уметнички и колекционерски предмети, "240.000, 00 денари", Накит и слики -/-, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "540.000, 00 денари", Форд Фокус 1.4 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "600.000, 00 денари", - 2008, Стекнување со договор за купопродажба