Блаже Максимовски

Историја

10 мај, 2018 1.95 KB csv 58b8a9d15ebde06a2f00cd4ffa4ff720

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Калин Камен Крива Паланка

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "EUR 3.500, 00", Комерцијална банка 2006, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 1.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2008, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 1.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2008, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 500, 00", Уни банка 2013, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "178.000, 00 денари", 2006 отворен,

Долгови, Личен имот, Кредит, "200.000, 00 денари", 2015 2020,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "54.000, 00 денари", 2011 -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 240 м2 Крива Паланка 1996 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "6.000.000, 00 денари", 25.000 м2 Крива Паланка 2012 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "250.000, 00 денари", 60 м2 Крива Паланка 2012 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Пежо 206 седан 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба