Алајдин Хавзиу

Историја

07 февруари, 2019 2.29 KB csv 4c6910d4f71072fb96e676eee7ac47fd спореди
03 април, 2016 2.08 KB csv e956bdec6418842ee11f0cb4ed184860

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Државен инспекторат за труд

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 180.000, 00", Алфа банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 20.000, 00", Стопанска банка -, - недал податок -

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "13.663, 00 EUR", 08/2018 10 години,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "359.000, 00", 08/2018 10 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.220.000, 00 денари", 2013 15 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "700.000, 00 денари", 2014 10 години,

Недвижен имот, Имот на родители, Градежно земјиште, "4.000.000, 00 денари", "234 м2 Мала Речица, Тетово 2001 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан со подрум, "3.500.000, 00 денари", 106 м2 Тетово 2004 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, "9.000.000, 00 денари", "280 м2 Мала Речица, Тетово 1991 1/1", Стекнување со наследство

Побарувања, Личен имот, Недефинирани побарувања, "1.300.000, 00 денари", 2014, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Благородни метали, "2.000.000, 00 денари", Разен накит -/-, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "350.000, 00 денари", Фолкваген Поло 2009/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, "300.000, 00 денари", Разни слики -/-, Стекнување на друг начин