Димитар Стровјаноски

Историја

10 декември, 2017 1.51 KB csv 9a476f3045f5f5289804fbda3fc15401

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Општа болница Велес

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "1.500.000, 00", 47 м2 Грција 2013 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "150.000, 00", 16 м2 Велес 1991 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.000.000, 00", 63 м2 Велес 2000 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.000.000, 00", 63 м2 Велес 2009 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00", Пежо 206 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "420.000, 00", Мерцедес цлк 270 2003/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "480.000, 00", Мерцедес МЛ 270 2004/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00", Алфа Ромео 146 1995/2008, Стекнување со договор за купопродажба