Ванчо Ристов

Историја

19 ноември, 2016 1.55 KB csv 769ee67f2637a8f467ab2541b5bbbd82 спореди
03 април, 2016 1.42 KB csv 7816d7467f6cc21b7e0f01fd1ea93306

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здравствен дом Радовиш

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "EUR 6.000, 00", Уни банка /, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 9.800, 00", НЛБ Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 2.520, 00, 400, 00 CHF и GB", НЛБ Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на брачен другар, Плата, "36.000, 00 денари", месечно,

Други приходи, Имот на деца, Плата, "60.000, 00 денари", месечно,

Други приходи, Личен имот, Плата, "50.000, 00 денари", Месечно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа со двор, "3.600.000, 00 денари", - - - -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.300.000, 00 денари", - Скопје / -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.000, 00 евра", Форд Ескорт -/-, - недал податок -