Мемет Селмани

Историја

01 септември, 2019 1.03 KB csv 1c5309b6fb3c40872a5065b6c38b61ce

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Национален конзерваторски центар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Имот на брачен другар, Плата, "23.892, 00", 2005,

Други приходи, Имот на родители, Пензија, "9.500, 00", 2008,

Други приходи, Личен имот, Плата, "33.000, 00", 2011,

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, -, 143 м2 Тетово 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, "150.000, 00 еур", 200 м2 Тетово 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "50.000, 00 еур", 60 м2 Тетово 2006 -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "10.000, 00 еур", Голф 7 2013/2018, Стекнување на друг начин