Димитар Филиповски

Историја

01 септември, 2019 1.44 KB csv fdf7b09366c7c973977c57739a6d4b36

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ДСУ Лазар Личеноски - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "1.000.000, 00", 130 м2 Охрид 2016 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "7.500.000, 00", 101 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Други превозни средства, "100.000, 00", Мерцедес Ханомаг 1972/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00", Шкода Румстер 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00", Фолксваген Пасат 2001/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00", БМВ Мотоцикл 1974/2002, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00", Јамаха Мотоцикл 1981/2014, Стекнување со договор за купопродажба