Наташа Габер Дамјановска

Историја

10 мај, 2018 2.71 KB csv afc726f28301b321d5bf59b5513a3a26

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Институт за социолошки и политичко правни истражувања - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "25.323, 00 EUR", Комерцијална банка 2004-2018, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "56.351, 00 EUR", Комерцијална банка 2004-2018, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "8.000.000, 00 денари", 120 м2 Скопје - 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "600.000, 00 денари", 80 м2 Маврово 1999 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.438.000, 00 денари", 68 м2 Скопје 1996 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.850.000, 00 денари", 106 м2 Скопје 1991 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Уметнички и колекционерски предмети, "500.000, 00 денари", 8 парчиња -/-, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, "300.000, 00 денари", накит -/1980, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Волксваген Пасат 1.8 ТСА 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "1.000, 00 денари по акција", 1070 2014, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "3.000, 00 денари по акција", 30 2007, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "51, 13 евра по акција", 10 2007, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, -, 126 2005, Стекнување на друг начин

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, 100 денари по акција, 520 2007, Стекнување со договор за купопродажба