Дејан Радосављевиќ

Историја

03 април, 2016 498 B csv 4c1493f7fb45d44ef4a639c33f014244

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Управа за наменско призводство

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "4.000.000, 00 денари", 75 m2 Скопје - -, - недал податок -

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "310.000, 00 денари", Волксваген Голф 2007/2008, Стекнување со договор за купопродажба