Елена Стефановска

Историја

10 мај, 2018 549 B csv 70a27535aaaad489697e7e32cc43891c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > Основно училиште “Гоце Делчев“ - Ресен

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со двор, "1.000.000, оо денари", 330 м2 Ресен 2002 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "400.000, оо денари", Рено Меган 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба