Александра Коцева

Историја

04 јануари, 2022 947 B csv a1122ce94fb412d4f16f5da58ced26fc

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > СОУ „Гошо Викентиев“ - Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, 00", 2019 2029,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "4.000.000, 00", 200 м2 Кочани 2017 целиот, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00", Рено Меган 2005/2013, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00", Цитроен Саксо 2001/2001, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "60.000, 00", Фиат Брава 1999/2015, Стекнување со договор за купопродажба