Анастасија Илиеска

Историја

30 мај, 2017 1.95 KB csv 183a7c64918e084b13a24c67fddb7751 спореди
25 август, 2016 1.55 KB csv 449c61651ed7edf781900e0dd4a5501c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Управа за јавни приходи

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "3.250.000, 00 денари", 2011 2032,

Други приходи, Личен имот, Авторски права, "8.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "1.537.500, 00 денари", 206 м2 Прилеп 2017 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "67.000, 00 денари", 24 м2 Прилеп 2014 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "9.500.000, 00 денари", 132 м2 Прилеп 2003 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, -, 50 м2 Прилеп 2015 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 250 м2 Прилеп 2007 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "1.537.500, 00 денари", 206 м2 Прилеп 2017 1/2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "250.000, 00 денари", Мотор Јамаха 650А 2005/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Рено Сценик 2005/2005, Стекнување со договор за купопродажба