Оливер Шамбевски

Историја

20 октомври, 2016 2.49 KB csv 1e66d34a7cd2297c989fdb0e2294a950 спореди
03 април, 2016 2.44 KB csv 1d9dbe1f322d7c3a93260b5274e484fc

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ во Италијанска Република

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "3.200.000, 00 денари", 2008 30 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "250.000, 00 денари", 2009 обновувачки,

Недвижен имот, Заеднички имот, Дел од куќа, "1.000.00, 00 денари", 200 м2 село Долно Српци 2009 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, "1.000.00, 00 денари", 3.51 ари село Долно Српци 2009 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "1.230.000, 00 денари", - Скопје 2016 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.708.450, 00 денари", 67 м2 Битола 2009 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.800.000, 00 денари", 71+12 м2 Скопје 2008 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Дел од куќа, "1.300.000, 00 денари", 100 м2 Кочани 1987 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "300.000, 00 денари", 60 м2 Кочани 2008 1/6, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "1.200.000, 00 денари", - село Куново - 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Селска куќа, "500.000, 00 денари", 60 м2 село Куново - 1/3, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "233.000, 00 денари", Пежо 206 2010/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, "150.000, 00 денари", Уметнички слики 2011/2012, Стекнување со договор за купопродажба