Христина Спасевска

Историја

25 октомври, 2020 3.12 KB csv 6439f497c09673528e8ecf5e5efa99c7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Проректор > Универзитет Св. Кирил и Методиј

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 2.223, 60", Стопанска банка АД Скопје 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 4.737, 97", Стопанска банка АД Скопје 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 5.254, 31", Стопанска банка АД Скопје 2015, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "250.000, 00 денари", 2020 2025,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "614.944, 00 денари", 2013 2021,

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.459.324, 00 денари", 2018 2032,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Двор, "300.000, 00 денари", 123 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "1.000.000, 00 денари", 26.000 м2 село Мраморец 2017 8 %, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.000.000, 00 денари", 94 м2 село Мраморец 2017 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "10.500.000, 00 денари", 171 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.700.000, 00 денари", - Струмица 1971 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.400.000, 00 денари", 39 м2 Скопје 2000 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.570.000, 00 денари", 48 м2 Скопје 2018 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Сузуки SX4 2013/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "1.000.000, 00 денари", Сузуки Витара 2020/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, "70.000, 00 денари", Златен накит -/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Фиат Пунто 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба