Владимир Пивоваров

Историја

10 мај, 2018 1.57 KB csv 806c0fa30d76321465f45f0179da48fd спореди
02 октомври, 2017 1.24 KB csv 2a48e4d06a5e5f5daca202b0fc8cf20d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Национален координатор за интегрирано гранично управување > Влада на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна штедна книшка, "799.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2017, Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на брачен другар, Приходи од продажба на семејна куќа, "1.230.000, 00", 2018,

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.460.000, 00", 68 м2 Куманово 2018 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "9.200.000, 00 денари", 320 м2 Куманово 1998 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.500.000, 00 денари", 92 м2 Куманово 1994 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Побарувања, недал податок, По основ на неисплатени плати, "900.000, 00 денари", 2013-2014, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Мазда 626 1999/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Рено Лагуна 1998/2010, Стекнување со договор за купопродажба