Рубинчо Белчески

Историја

25 јануари, 2020 1.70 KB csv 9e0df8d2db0ae93cab878beba001c267

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Центар за култура Марко Цепенков Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна сметка, "3.664, 00 ЕУР", Комерцијална банка 2014-2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна сметка, "1.773, 00 еур", Комерцијална банка 2005-2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна сметка, "2.101, 00 еур", Комерцијална банка 2005-2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "9.738, 00 еур", Стопанска банка 2017, Стекнување со наследство

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "1.200.000, 00", 2018 2028,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.500.000, 00 денари", 59 м2 Прилеп 2016 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.500.000, 00 денари", 76 м2 Прилеп 2000 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.813.000, 00", 57 м2 Скопје 2018 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "250.000, 00 денари", Волксваген Поло 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба