Јованка Огњаноска

Историја

01 септември, 2019 636 B csv 432b811abc74159c119b3a532ac276ac

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СЕОУ „Гостивар„

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "615.000, 00 денари", 2016 2032,

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.152.500, 00 денари", 75 м2 Гостивар 2011 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Опел Корса 2000/2006, Стекнување со договор за купопродажба