Сафије Ракипи

Историја

03 април, 2016 1.25 KB csv a9f941925a6916b497c423377c7dbfcb

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ „Раметула Амети“ село Чифлик

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "120.000, 00 денари", 2008 2025,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.215.000, 00 денари", 97 м2 Тетово 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.300.000, 00 денари", "210 м2 село Рогле, Желино 2007 1/1", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Мерцедес 208 1997/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Мерцедес Спринтер 2000/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Мерцедес Бенз 2001/2017, Стекнување со наследство