Елизабета Тодоровска

Историја

25 октомври, 2020 1.45 KB csv 1756393a85f12304911ed188d5715708 спореди
06 март, 2018 1.24 KB csv 18c503d92089730f3bb22652336a88a0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Советник > Општина Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Имот на брачен другар, Рента, "15.325, 00", 2017,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.800.000, 00", 34 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "12.300.000, 00", 207 м2 Битола 2008 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "7.380.000, 00", 144 м2 Битола 2017 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.700.000, 00", 33 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.263.000, 00", 61 м2 Битола 2017 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "246.000, 00", Нисан Алмера Тино 2003/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "525.007, 00 денари", Опел Мокка -/-, Стекнување со договор за купопродажба