Магдалена Манасиева

Историја

10 мај, 2018 1.91 KB csv 557e2356d567283507fa04c9d0cd581c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Центар за јавно здравје Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "188, 80 ЕУР", НЛБ Тутунска банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "193, 26 ЕУР", Стопанска банка 2009, Стекнување на друг начин

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "5.350.500, 00", 2017 2037,

Други приходи, Личен имот, Хонорар, "2.000, 00", -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "1.550.000, 00", 33 м2 Кочани 2004 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "5.000.000, 00", - Кочани 1976 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.200.000, 00", 43 м2 Скопје 2017 -, Стекнување со договор за купопродажба

Побарувања, Заеднички имот, Побарување по основ на даден заем, "920.000, 00", 2012, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Заеднички имот, Благородни метали, "150.000, 00", Злато -/2007, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "200.000, 00", Форд Фокус 1999/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "500.000, 00", Греат Вол 2012/2015, Стекнување со договор за купопродажба