Марјанчо Јанкулов

Историја

01 септември, 2019 565 B csv dd84c090b36f40bda7bb062e8da1286e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Димката Ангелов - Габерот, с. Ваташа

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Заеднички имот, Друго, "118.000, 00", 2018 2020,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.460.000, 00", 169 м2 Кавадарци 2015 3/4, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "250.000, 00", Сеат Алтеа 2005/2016, Стекнување со договор за купопродажба