Мирјана Дунимаглоска

Историја

28 април, 2020 227 B csv 228eb14a5d3e25a64d35c0a0dcc0a09b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател на надзорен одбор > ЈУ Центар за социјални работи Ресен

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "80.000, 00 денари", 2007 отворен,