Златко Гуцев

Историја

06 март, 2018 380 B csv 119d1038214329c9b2898561b42d7db6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП за стопанисување со спортски објекти “Парк Спорт“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "1.271.000, 00", 2008 2028,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "806.000, 00", 37 м2 Велес 2010 1/2, Стекнување со договор за купопродажба