Дејан Мираковски

Историја

18 октомври, 2019 2.06 KB csv 9c9e16309eaa61cf4a5dbfc89ab301ae спореди
03 април, 2016 1.63 KB csv 594df5c6ccef7d782c7969d186ddefa9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Проректор > Универзитет Гоце Делчев

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 10.400, 00", НЛБ Тутунска банка 2009, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "600.000, 00", Охридска банка 2017, Стекнување со договор за купопродажба

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "600.000, 00", Охридска банка 2017, Стекнување со договор за купопродажба

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 10.000, 00", Про кредит банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "1.300.000, 00", Охридска банка 2017, Стекнување со договор за купопродажба

Долгови, Заеднички имот, Недал податок, "200.000, 00 денари", 2012 2022,

Долгови, Имот на брачен другар, Недал податок, "100.000, 00 денари", 2019 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "200.000, 00 денари", 2019 -,

Долгови, Личен имот, Недал податок, "800.000, 00 денари", 2019 2024,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "6.000.000, 00 денари", 153 м2 Штип 2015 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 216 м2 Стар Дојран 2014 1/1, Стекнување со наследство

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Удели, "12.000.000, 00 денари", 50% 2005, Стекнување на друг начин