Христина Младеновска

Историја

29 март, 2018 574 B csv 6f8eeb150eb8a820bac3dfd5e60215fa

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Основно училиште “Христијан Тодоровски Карпош“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "150.000, 00 денари", 2.573 м2 село Гиновци 2017 /, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Шевролет Калос 2005/2005, Стекнување со договор за купопродажба