Шабан Мемети

Историја

07 февруари, 2019 1.43 KB csv b51f737ca1a50ee310ea1bb085a42cea спореди
10 мај, 2018 1.46 KB csv 1978777f7117bd9b423e1e2694de9c93 спореди
03 април, 2016 1.25 KB csv 55b237a513f62cc505541bbf7757ef49

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Институт за јавно здравје на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 9.739, 65", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 1.940.404, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 243.919, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Хонорари од авторски права, "930.048, 00 денари", 2010,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.000.000, 00 денари", "300 м2 село Доброште, Тетово - -", Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан со гаража, "3.136.500, 00 денари", 45 м2 + 16 м2 Скопје / /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "58.425, 00", Фолксваген Голф -/-, Стекнување со договор за купопродажба