Горан Велјановски

Историја

03 април, 2016 1.48 KB csv c8ede1662271140d230f765269e2695a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈКПД “Комунална Хигиена“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Заеднички имот, Приходи од земјоделие, "60.000, 00 денари", годишно,

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "250.000, 00 денари", 500 м2 село Новаци 2000 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "1.400.000, 00 денари", 15.916 м2 село Новаци 2000 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.380.000, 00 денари", 80 м2 село Новаци 2000 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Помошни објекти, "200.000, 00 денари", 30 м2 село Новаци 2000 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Рено Мегане 1999/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "80.000, 00 денари", Лада Рива 1.6 1996/2001, Стекнување со договор за купопродажба