Сашо Стефановски

Историја

11 октомври, 2017 1.24 KB csv ce2e7da853b373e5e5c8f50ef590171e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на УО и Директор на Подружница ОПМ > АД,,МЕПСО,,-СКОПЈЕ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 4.150, 00", Комерцијална банка -, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 855, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "220.000, 00 денари", 350 м2 Скопје 2007 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.606.000, 00 денари", 29 м2 Скопје 2011 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.600.000, 00 денари", 65 м2 Скопје 2011 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Хонда Џез 2006/2016, Стекнување со договор за купопродажба