Јорданчо Митков

Историја

12 ноември, 2017 867 B csv 5814e38b7134daf2ca2ff15cf7d0ab4e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Димитар Влахов Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "600.000, 00", 03.2015 2025,

Други приходи, Личен имот, Субвенции од земјоделско земјиште, "20.000, 00", секоја година,

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "120.000, 00", 293 ха с.Крипиште 2011 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.400.000, 00", 54 м2 Штип 1983 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "48.000, 00", Опел Корса 1.0 2000/2007, - недал податок -