Тања Таневска

Историја

10 мај, 2017 2.45 KB csv d9f9b1a37b729f0611d7afac3bcd9477 спореди
03 април, 2016 2.16 KB csv 641a8fbd83021d5f4d553945b46c76d2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Главен државен ревизор > Државен завод за ревизија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна сметка, , Австриска банка 2003, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, "денари 120.000, 00", Тутунска банка - Дајнерс, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 100.000, 00", Стопанска банка, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 60.000, 00", Стопанска банка, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, -, 42 м2 - - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со двор, "5.000.000, 00 денари", 107 м2 и 100 м2 Скопје 2002, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, , 30.000 м2 Велешко 1921, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Овошна градина, , 1.000 м2 Катлановско 1975, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.800.000, 00 денари", 28 м2 Скопје 1987 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, -, 56 м2 - - -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Мерцедес 1973/1992, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, "400.000, 00 денари", накит /, Стекнување со наследство

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Удели, , . 1996, Стекнување на друг начин