Ивица Симоски

Историја

06 јуни, 2016 1.59 KB csv ac7b9b35f163785f41da192465e13ef9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Гостивар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 9.010, 00", Тутунска банка 2007, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 9.010, 00", Тутунска банка 2014, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Дозволено пречекорување на трансакциска сметка, "35.000, 00 денари", 2008/16 -,

Долгови, Личен имот, Дозволено пречекорување на трансакциска сметка, "46.000, 00 денари", 2007/16 -,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.075.000, 00 денари", 56 м2 Скопје 2013 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Благородни метали, "100.000, 00 денари", "Злато, сребро -/2007", Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Фолксваген Поло 1995/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "220.000, 00 денари", Алфа Ромео 147 2003/2015, Стекнување со договор за купопродажба