Тања Ковачев

Историја

04 јануари, 2022 1.52 KB csv 5f872ef78e5d24c34525f615719f2d16

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на комисија > Агенција за електронски комуникации

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, "300.000, 00 денари", Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "2.300, оо ЕУР", Комерцијална Банка /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "270.000, оо", Комерцијална Банка /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "70.000, 00 денари", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.906.500, 00 денари", 2018 2028,

Друг имот, Заеднички имот, финансиски средства, "600.000, 00 денари", , - недал податок -

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "4.366.500, 00 денари", 71 м2 Скопје 2018 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "155.000, 00", Ауди А4 1998/2011, Стекнување со договор за купопродажба