Зоран Јаневски

Историја

01 септември, 2019 1.69 KB csv 692020f35f7f100ef76a990df919eb2d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Економски институт - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна сметка, "22.500, 00 EUR", Комерцијална банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "20.000, 00 EUR", Стопанска банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "23.817, 00 EUR", Комерцијална банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска сметка, "284.633, 00 денари", Комерцијална банка 2012, Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, Банкарски сеф, "3.000.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, -, 550 м2 Скопје 2011 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Хјундаи и10 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", БМВ 318и 1999/2004, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "180.000, 00 денари", 360 2011, Стекнување со наследство