Гордана Јованова

Историја

04 јануари, 2022 1.38 KB csv 671eb23ca7d8a2c7e7437731d8b7919d спореди
10 декември, 2017 1.20 KB csv e9e85c6ac49c1030dd3868816fbca9d7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Советник > Општина Неготино

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "310.000, 00", 10.7 Неготино 2016 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "2.000.000, 00", 200 м2 Неготино 2016 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Лозје, "310.000, 00", 4.1 Неготино 2016 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, нема пријавено, "120.000, 00", имт 540 1985/1987, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, нема пријавено, "35.000, 00", Кимко 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "341.000, 00", Опел Астра 2010/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "435.400, 00", автомобил -/-, Стекнување со договор за купопродажба