Александар Ѓорчев

Историја

10 мај, 2018 794 B csv 54711e1255c2c098927b20665e39f88e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКПД „Облешево-Чешиново“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарски депозит, "161.059, 00", Прокредит Банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "199.746, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "13.000, 00", 2017 2019,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "30.000, 00", Фолксваген Поло 1995/2015, Стекнување со договор за купопродажба