Атанаско Михаилов

Историја

03 април, 2016 1.15 KB csv 63294ca60280e5f5cbc8be10311c3566

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Ценхтар за јавно зддравје Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.800.000, 00 денари", 2011 15 години,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "12.000.000, 00 денари", 270 м2 Кичево 2005 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Гарсоњера, "1.800.000, 00 денари", 29 м2 Скопје 2011 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.600.000, 00 денари", "180 м2 село Трабоивиште, Делчево - 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 140 м2 Охрид 1998 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "740.000, 00 денари", Рено Клио 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба