Маја Јакимовска Тошиќ

Историја

03 април, 2016 2.48 KB csv 4495e562fe15978afa9d6f0318339436

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Институт за македонска литература

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна платежна картичка, "169.248, 00", Комерцијална Банка ад Скопје 2015, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна платежна картичка, "215.250, 00", Сосиете женерал 2015, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна платежна картичка, "522.750, 00", Комерцијална Банка ад Скопје 2015, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "342.141, 00 денари", Тутунска Банка 2015, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "625.488, 00 денари", Комерцијална Банка ад Скопје 2015, - недал податок -

Долгови, Личен имот, Кредит, "3.997.500, 00 денари", 2012 2016,

Други приходи, Личен имот, Авторски хонорар за настава на ДУТ, "56.000, 00 денари", 12.02.2015/09.02.2015/04.06.2015,

Други приходи, Личен имот, Авторски хонорар за настава, "150.030, 00 денари", 23.01.2015/11.02.2015/15.09.2015,

Други приходи, Личен имот, Членство во Комисија за Романа на годината за 2014, "18.000, 00 денари", 28.07.2015,

Други приходи, Личен имот, Членство на Универзитетски сенат, "50.000, 00 денари", 04.02.2015/30.06.2015/20.08.2015/24.08.2015,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 283 м2 Куманово 2002 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.690.000, 00 денари", 63 м2 Скопје 2004 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "664.000, 00денари", Сузуки сх 4 2012/2012, Стекнување со договор за купопродажба