Урим Ахмеди

Историја

20 октомври, 2017 1.97 KB csv 828e85fb0ee3f9dc17cb475f73e590d1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Студенчица - Кичево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, Приходи од Штала со телиња, "1.326.240, 00", јули - декември,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "2.424.072, 00", 1.316 м2 Зајас 2015 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "4.347.120, 00", 3.504 м2 Кичево 2015 -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "190.000, 00", Мерцедес А класа 1998/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "190.000, 00", Ауди 80 1997/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "190.000, 00", Мерцедес 180 1997/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "400.000, 00", Трактор Торпедо 48 1991/2005, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "184.200, 00", Голф 3 1997/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "399.100, 00", Нисан Терано 2002/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "460.500, 00", Нисан Х Траил 2004/2015, Стекнување со договор за купопродажба