Митко Костадинов

Историја

11 октомври, 2017 1.10 KB csv c23f047204254e8365461d8f32af3693

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на одбор на директори > АД Водостопанство на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска сметка, "10.000, 00 денари", Халк банка 2017, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Приходи по проект, "30.000, 00 денари", Месец,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "922.500, 00 денари", 12 м2 Ново Село 1980 1/1, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.845.000, 00 денари", 140 м2 Ново Село 1979 1/1, - недал податок -

Побарувања, Личен имот, Авторски хонорар, "1.200.000, 00 денари", 2010-2017, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Голф 3 1993/2007, Стекнување со договор за купопродажба