Елизабета Ѓеорѓиева

Историја

19 ноември, 2016 1.11 KB csv d8957f5dbf06d2d0292d2478446258e2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОМУ„Ристо Јурулов“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брат, Градежно земјиште, -, 80 м2 Кочани 2000 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брат, Куќа, -, 472 м2 Кочани 2000 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брат, Стан, -, 58 м2 Кочани 2000 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, -, 472 м 2 Кочани 2000 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Шума и ливада, -, 37.501 м2 Кочани 2000 1/4, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Рено Сценик 1999/2010, Стекнување со договор за купопродажба