Саша Мицевска

Историја

10 мај, 2018 659 B csv 20bee6989c63f8fbe06652e122902c3c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ „Кирил и Методиј “ Свети Николе

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "430.000, оо денари", "- мај, 2018",

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "10.000.000, оо денари", 450 м2 Свети Николе 1992 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "400.000, оо денари", Фолксваген Туран 2004/2016, Стекнување со договор за купопродажба