Софија Митрова

Историја

01 септември, 2019 1.60 KB csv 0bd2eb4e2aaecd8898064fbb81c90ac2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ “Св. Кирил и Методиј“ - село Иловица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "20.000, 00 ЕУР", Централна кооперативна банка 2018, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "24.000, 00 денари", Комерцијална банка 2019, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "900.000, 00 денари", "1, 6 ха село Иловица 2017 -", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор, "1.000.000, 00 денари", 60 м2 Берово 2012 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.000.000, 00 денари", 90 м2 село Иловица 2017 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.000.000, 00 денари", 56 м2 Струмица 1993 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "200.000, 00 денари", АУДИ А4 2001/2014, Стекнување со договор за купопродажба