Снежана Захариева

Историја

06 декември, 2019 1.05 KB csv 32d97ccec32e4293be023f80ef275de4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Општа болница Куманово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.900.000, 00 денари", 2008 2026,

Други приходи, Личен имот, хонорар за консулт. услуги, "15.000, 00", 2019,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.200.000, 00 денари", 50 м2 Куманово 2005 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.100.000, 00 денари", 70 м2 Куманово 2008 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "186.000, 00 денари", Мазда 6 2003/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, инвестиции во фондови, "260.757, 00", 2360/110 2019, Стекнување со договор за купопродажба