Митра Зафирова

Историја

01 септември, 2019 585 B csv 42ef2e96062fe410baa2aa1610644d74

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈПКД Огражден Босилово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "13.000, 00", Шпаркасе банка 5 години, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "25.000, 00", 2017 2019,

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "15.000, 00", Пежо 1990/2018, Стекнување со договор за купопродажба