Сеад Садикоски

Историја

10 мај, 2018 950 B csv b169004e28a3a5dd999e967e61d936f0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Државен инспекторат за локална самоуправа

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2017 2023,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "300.000, 00 денари", "20.000 м2 село Лажани Долнени, Прилеп 2017 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Земјиште, -, - село Дебреште - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Земјиште, -, - село Лажани - -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "250.000, 00 денари", Фолксваген Тауран 1.9ТДИ 2004/2017, Стекнување со договор за купопродажба