Митко Бојмацалиев

Историја

28 април, 2020 2.08 KB csv ab1ba7ef596b717e7b2da51ad1b4fed3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > заменик шеф на Канцеларијата на Претседателот на Влада > Влада на Република Северна Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "160, 00 франци", НЛБ банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "700, 00 ЕУР", НЛБ банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, "1.090, 00", НЛБ банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "44.000, 00", НЛБ банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "284.080, 00", НЛБ банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Лизинг, "236.666, 00", 2019 2024,

Други приходи, Личен имот, хонорар, "4.500, 00", месец,

Недвижен имот, Имот на родители, Градежен објект, "879.925, 00", 23 м2 Стојаково 2001 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, -, 622 м2 Стојаково 2001 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, "1.195.046, 00", "135, 20 м2 Стојаково 2001 -", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.979.562, 00", 60 м2 Куманово 1992 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "236.666, 00", Ауди А3 2013/2019, Стекнување со договор за купопродажба